OVER MIJ

Quote - Over mij

MEESCHRIJVEN AAN JOUW VERHAAL

Jij bent uniek en jouw bedrijf is dat ook. Alvorens ik aan de slag ga met het ontwerpproces, wil ik eerst uitgebreid naar jouw verhaal luisteren. Waar wil je naartoe met je bedrijf, hoe wil je dat klanten jouw bedrijf zien, wat zijn je bedrijfswaarden, wie is jouw ideale klant… Op die manier kan ik een ontwerp maken dat helemaal bij jou en je bedrijf past.

Grafisch ontwerp gaat voor mij sowieso verder dan puur iets uittekenen of uitvoeren. Strategisch meedenken en brainstormen vind ik superfijn. Empathie, een open communicatie, flexibiliteit en authenticiteit is waar ik voor sta, en door de juiste vragen te stellen en goed tussen de lijnen te kunnen lezen, voel ik heel goed aan wat klanten nodig hebben. Mijn perfectionisme maakt dat ik nooit half werk zal afleveren. De klant staat voor mij centraal en ik vind het enorm belangrijk dat elke klant (en ikzelf) 100% tevreden is met mijn werk. 

Hanne digitaal tekenen

MIJN VERHAAL

Eén pad kiezen is nooit mijn weg geweest. Als kind al had ik verschillende interesses en hobby’s: muziek, piano, dwarsfluit, Chiro, tekenen, zingen, acteren, sporten… En dat is vandaag de dag niet anders. Een creatieve generalist heet dat blijkbaar. Creatief bezig zijn en dingen ontwerpen geeft me energie. Ik volgde verschillende grafische opleidingen. In mijn vrije tijd maakte ik grafische ontwerpen voor vrienden, familie… En toch koos ik op mijn 18e voor mijn andere passie: talen. In 2008 ben ik de arbeidsmarkt opgegaan met twee master diploma’s – vertaler Frans-Spaans en meertalige bedrijfscommunicatie – en een rugzak vol prachtige herinneringen aan mijn Erasmus-tijd in Spanje.

Mijn werkervaringen deed ik op in diverse bedrijven en sectoren, en vooral dankzij mijn (vaste) job bij Secretary Plus Outsourcing Solutions kon ik genieten van de voordelen van “job hoppen” zonder dat het slecht staat op mijn CV :-).
Interne en externe communicatie verzorgen, directieleden ondersteunen en hen helpen om hun boodschappen te vertalen naar de rest van het bedrijf, het centrale aanspreekpunt zijn, events organiseren, projecten uitwerken en opvolgen van A tot Z, managers ontzorgen zodat zij zich konden focussen op hun core business… Eén voor één soft skills die mij vandaag ook helpen in mijn job als grafisch ontwerper.

Als zelfstandig grafisch ontwerper mocht ik al met vele klanten samenwerken, zowel eenmanszaken en KMO’s als grote bedrijven. Ik vind het heerlijk om samen met andere ondernemers te (co-)creëren!

Hanne Sterckx
Quote

ONDERNEMERS DIE MEKAAR VERSTERKEN

Ben je een startende ondernemer? Ik wil je graag helpen om jezelf visueel in de markt te zetten!
Groeiende ondernemer? Laten we samen kijken wat je bedrijf nog nodig heeft om je ideale klant nog beter te bereiken of de puntjes op de i te zetten in je huisstijl.
Grafische hulp nodig voor een specifiek project, of af en toe nood aan een collega die je ad hoc en flexibel kan inschakelen? Ik kan je freelance de ondersteuning bieden waar je naar op zoek bent.

Heb je heel concreet voor ogen wat je nodig hebt? Leuk, ik kan niet wachten om jouw ideeën visueel vorm te geven! Heb je veel ideeën maar kan je nog niet helder krijgen waar je bedrijf nu nood aan heeft? Ook leuk, ik denk graag met je mee! Samen komen we er zeker uit!