Heerlijk Spanje

Makelaar Spanje: Costa Blanca en Costa Cálida

Onze grafische ontwerpen weerspiegelen de zonovergoten Costa Cálida en Costa Blanca

Met onze grafische diensten was het de bedoeling om deze vastgoedonderneming in Spanje naar nieuwe hoogten te tillen.

Logo, huisstijl, visitekaartjes, verkoopborden, autobestickering, etc… zijn enkele van onze aangeleverde ontwerpen. 

Bij Makelaar Heerlijk Spanje begrijpen ze als geen ander de unieke schoonheid van het mediterrane paradijs. Onze grafische ontwerpen weerspiegelen daarom de zonovergoten Costa Cálida en de betoverende Costa Blanca, waar de horizon zich ontvouwt als een schilderij van een ondergaande zon in de zee.

Ontwerp Heerlijk Spanje - visitekaartje

Beeld van een ondergaande zon in de zee

De expertise van Heerlijk Spanje strekt zich uit tot nieuwbouw en bestaande huizen gelegen aan de kust, op loopafstand van de azuurblauwe Middellandse Zee. De kleuren die we gebruikten in onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de frisheid en levendigheid van Spanje zelf. Het diepe oranje dat het logo’s siert, voegt een extra vleugje warmte en energie toe, net zoals de zon die deze prachtige regio dagelijks in overvloed schenkt.

Kijk eens goed naar het logo: twee halve cirkels die samen een “S” vormen, een subtiele knipoog naar het prachtige Spanje. De witte strepen in ons ontwerp tillen het geheel naar een luchtiger niveau, net zoals de lichte bries die door de kuststroken waait.

Maar er is meer aan het logo dan alleen esthetiek. De “H” in “Heerlijk Spanje” is bewust anders vormgegeven dan de rest van de naam. Dit heeft een diepere betekenis. Het staat voor “eerlijk”, want bij Heerlijk Spanje willen ze niet alleen een makelaar zijn, maar ook een betrouwbare partner waarop je kunt vertrouwen. Eerlijkheid is de basis, en onze grafische ontwerpen weerspiegelen deze integriteit.

En laten we de stijl van onze ontwerpen niet vergeten, die perfect past bij de nieuwbouwwoningen die Heerlijk Spanje vooral verkoopt. Onze grafische visie weerspiegelt de strakke, moderne lijnen van deze woningen, met hun overvloed aan (schuif)ramen die de prachtige Spaanse omgeving naar binnen brengen.

Bij Heerlijk Spanje begrijpen ze dat grafische ontwerpen meer zijn dan alleen visuele aantrekkingskracht. Ze vertellen een verhaal, weerspiegelen waarden en creëren een blijvende indruk. 

Reclamebord | Heerlijk Spanje
Hanne Sterckx

ONDERNEMERS DIE MEKAAR VERSTERKEN

Ben je een startende ondernemer? Ik wil je graag helpen om jezelf visueel in de markt te zetten!
Groeiende ondernemer? Laten we samen kijken wat je bedrijf nog nodig heeft om je ideale klant nog beter te bereiken of de puntjes op de i te zetten in je huisstijl.
Grafische hulp nodig voor een specifiek project, of af en toe nood aan een collega die je ad hoc en flexibel kan inschakelen? Ik kan je freelance de ondersteuning bieden waar je naar op zoek bent.

Heb je heel concreet voor ogen wat je nodig hebt? Leuk, ik kan niet wachten om jouw ideeën visueel vorm te geven! Heb je veel ideeën maar kan je nog niet helder krijgen waar je bedrijf nu nood aan heeft? Ook leuk, ik denk graag met je mee! Samen komen we er zeker uit!